top of page

Integritetspolicy

Espoo Mending (FO-nummer 3100962-2) iakttar föreskrifterna i personuppgiftslagen och skyddar integriteten av sina kunder och de som besöker webbplatsen.

Vi använder uppgifterna du väljer att lämna till oss enbart för att hålla kontakt med dig och förse dig med relevant information du bett om att få. Vanliga uppgifter är namn, mejladress och telefonnummer.

Vi sparar dina kontaktuppgifter i 3 månader efter att köpet är slutfört eller från senaste mejl eller samtal. Detta för att säkerställa kundupplevelsens och servicens höga nivå.

Genom att kontakta oss har du rätt att begära tillgång till samt rätta, radera eller flytta dina uppgifter. Du har också rätt att begära att användningen av dina personuppgifter begränsas samt att de inte får användas för direktmarknadsföring. Du når oss genom info@espoomending.fi.

Cookies


Denna webbplats använder ett Google Analytics för besökaruppföljning. För att utföra uppföljningen använder Google Analytics kakor med vilka vår webbplats identifierar din dator när du besöker denna webbplats. Lagringen gäller bland annat antalet besökare på webbplatsen, från vilka webbplatser besökarna kommer till denna webbplats och vilka sidor på denna webbplats besökarna besöker.  Kakorna (cookies) är alltid anonyma, vilket betyder att användaren inte kan specificeras utifrån dem. Om du inte vill ta emot kakor kan du förhindra användningen av dem med en inställning som görs i webbläsaren.

Granskad mars 2020

bottom of page